MENU

Ik zie jou….

Na 12 jaar gewerkt te hebben in het basisonderwijs, wilde ik graag meer betekenen voor alle kinderen. Dan ook echt alle kinderen, dus ook de kinderen die er bovenuit en onderuit komen. Daarom ben ik gestopt in het onderwijs en deze kinderen gaan begeleiden en ben ik begonnen met de Coole KIDS Box om spelenderwijs aan de slag te gaan met de kinderen, zodat je ze echt ziet. Ook geef ik trainingen op dit gebied via JipKes Trainingen.

Met een man werkzaam in de techniek en grote interesse in techniek bij de kinderen werd dit ook bij mij aangewakkerd. Toen ik door ESDEC Empowers werd benaderd om iets te bedenken om techniek op de basisschool te stimuleren, zei ik dan ook direct “ja”!

Tja en dan start je in je hoofd en wordt het groter en groter en word je steeds enthousiaster. Ook de kinderen ontvangen deze lessen en materialen met veel enthousiasme. We gaan er dan ook van uit dat onze missie gaat slagen.

“Meer kinderen en dus ook meiden in de techniek!”

Wil jij ons hier ook bij helpen? Meld je dan aan en sponsor een Coole TECH Box voor de basisschool in jouw buurt!

Anja Lutz

 

Vera Vos namens ESDEC Empowers:

Esdec Solar Group is wereldwijd de grootste leverancier van montagesystemen voor dakgebonden zonnepanelen. Elke dag streven we ernaar om het netwerk van zonne-installateurs en zonne- energieverbruikers te laten groeien. Het Empowers programma is in 2021 opgericht door Esdec Solar Group om samen aan één gemeenschappelijk doel te werken; een betere en groenere wereld. Empowers doet dit onder andere door onderwijs initiatieven voor kinderen en jongeren te steunen.

Voor meer informatie kijk op www.esg-empowers.com

© 2022 | Webdesign Kuipers Design